Конкурс для молодих учених на здобуття премії «DANUBIUS YOUNG SCIENTIST AWARD 2023»

Шановні молоді вчені!

Оголошено конкурс для молодих учених на здобуття премії “Danubius Young Scientist Award”.
 
Премію Danubius було засновано 2011 року Федеральним міністерством науки, досліджень і економіки Австрії (BMWFW) та Інститутом Дунайського регіону та Центральної Європи (IDM) – з метою нагородження вчених, які мають значні здобутки у своїй науковій діяльності, пов’язаній із дослідженням Дунайського регіону.
 
У 2023 році ця нагорода (в розмірі 1350 євро) вручатиметься 14-м молодим ученим із кожної з країн Дунайського регіону (Австрія, Болгарія, Боснія і Герцеговина, Молдова, Німеччина, Сербія, Словаччина, Словенія, Румунія, Угорщина, Україна, Хорватія, Чехія, Чорногорія).
 
Критерії присудження премії Danubius:
1) наукова досконалість та інноваційний підхід до академічної роботи;
2) тематична актуальність наукової роботи з питань/проблем Дунайського регіону;
3) актуальність наукової роботи за межами національних кордонів;
4) потенціал кандидата (наприклад, інтеграція в міжнародні мережі, участь у наукових проєктах, історії публікації, досвід викладання тощо).
 
Формального обмеження за віком немає, при цьому брати участь у конкурсі можуть молоді вчені, котрі отримали диплом магістра або PhD не раніше, ніж 5 років тому, у будь-якій галузі знань.
 
Кінцевий термін подання кандидатів – 5 травня 2023 року.
 
Детальнішу інформацію про конкурс розміщено за посиланням: https://www.idm.at/en/activities/awards/danubius-young-scientist-award/#2022-2023

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *